Käsityömatka Martin markkinoille Tallinnaan

Aika

07.11.2024 - 11.11.2024

kouluttaja

Ulla Parviainen

Paikkatieto

Kansalaisopisto

Koillisopistojen yhteistyömatka järjestetään marraskuussa Tallinnaan. Lähde unohtumattomalle käsityömatkalle Tallinnaan Martin Markkinoille, käsityö- ja perinnetapahtumaan, joka järjestetään Tallinnan Unibet Areenalla. Matkalla pääset näkemään artesaanien taidokkaita töitä, ostamaan ainutlaatuisia käsitöitä suoraan tekijöiltä sekä hankkimaan edullisia käsityötarvikkeita. 

ALUSTAVA MATKAOHJELMA 

TO 7.11. lähtö 

klo 04.15 Kuusamo linja-autoasema, Keskuskuja

klo 05.00 Taivalkoski, Kosken toppari, Ouluntie 1

klo 06.25 Pudasjärvi , ABC, Varsitie 2

klo 18.35 Tallinkin Victoria I - laiva lähtee Helsingistä, buffetpäivällinen ja yöpyminen laivassa. 

PE 8.11. ostoskierros käsityö- ja sisustuskaupoissa. Käymme Karnaluks -käsityömyymälässä, Abakhan -kangaskaupassa ja Shinshi -sisustusmyymälässä, joka joulun alla muuttuu aivan käsittämättömäksi talven ihmemaaksi ja joulunystävän  paratiisiksi. 

Päivän aikana voidaan käydä myös Aade Lõngin villatehtaalla Raasikussa.

LA 9.11. Martin Markkinat  Päivä on omatoimista aikaa markkinoilla. Markkina-alueella on myös mahdollisuus ruokailla sopivaan aikaan omakustanteisesti. 

SU 10.11. Vierailu Marjan Tilkkutaidetalossa tilkkutaiteilija Marja Matiisen opastuksella. Talon kahdessa kerroksessa on esillä ja myynnissä paljon tilkku- ja kierrätystöitä. Tutustuminen Sauen kartanoon, missä kartanoemäntä, tunnettu käsityömestari kertoo omista tekemisistä ja esittelee kangaspuilla kudottuja töitään. Lyhyt opastettu kierros Tallinnassa paikallisen oppaan johdolla. 

MA 11.11. Klo 07.30 – 09.30 matkaa Tallinnasta Helsinkiin. Jyväskylässä Toivolan vanhaan pihaan tutustuminen; pihapiirissä lukuisia käsityöpuoteja ja rakennuksia, mm. Vanha Pappila ja Käsityöläismuseo. Noin klo 23.30 saapuminen Kuusamoon.

Matkapaketin hinta 593 €/hlö 2hh:ssa, yhden hengen hytin ja huoneen lisämaksu 130 € / hlö

Lisätietoja

Hintaan sisältyy 

• bussikuljetukset ja laivamatkat 

• majoitus 1 yö laivassa kahden hengen hytissä ja 3 yötä Metropol hotellissa kahden hengen huoneissa https://www.metropol.ee/hotel/fi/, lisämaksusta yhden hengen huone ja yhden hengen hytti

 • meriaamiaiset laivoilla mennen tullen sekä aamiainen hotellissa lauantaina ja sunnuntaina 

• buffetpäivällinen menolaivalla, päivällinen perjantaina ja lauantaina sekä lounas torstaina, sunnuntaina ja maanantaina 

• sisäänpääsymaksut vierailukohteisiin 


Osallistuja ei ole vakuutettu matkanjärjestäjän puolesta. Suosittelemme matkustajia ottamaan riittävän peruutusturvan sisältävän matkavakuutuksen. Matkalla on oltava mukana voimassa oleva passi tai poliisiviranomaisen myöntämä voimassa oleva virallinen henkilökortti

Sitovat ilmoittautumiset 30.9.2024 mennessä. Matka toteutuu, mikäli osallistujia on riittävä määrä. Ilmoittautuessa ilmoita mahdollinen erityisruokavalio sekä huonekaveritoive.

Vastuullinen matkanjärjestäjä on Pohjolan Matka

Jos joudut perumaan varaamasi matkapaketin, tee se 30.9.2024 mennessä soittamalla opiston asiakaspalveluun 040-860 8715 tai ilmoittautumisnumerolla netissä omien tietojen kautta. Muulloin maksua ei palauteta, maksu palautetaan vain mikäli kurssi ei toteudu. Laskun maksamatta jättäminen ei ole peruutus. Maksamattomat laskut menevät perintään.

Hinta

Matkapaketti 2hh 593 €

Matkapaketti 1hh 723 €