Kehonhuolto Fascia + yläselän huolto - etäkurssi (opintopistekurssi)

Aika

18.09.2024 - 16.04.2025

Paikkatieto

Zoom

Fascia kehonhuolto on kokonaisvaltaista kehonhuoltoa, liikehallintaharjoittelua, tukilihasten harjoittamista ja täsmävenyttelyä tyypillisesti kireille lihaksille. Tunnilla keskitytään kehittämään liikkuvuutta toiminnallisin aktiivisin venytyksin nivelten täysiä liikeratoja käyttäen. Tunnilla tehdään myös hartiaseutua/yläselkää huoltavia liikeharjoituksia. Tunti päättyy faskiakäsittelyyn pallolla ja loppurentoutukseen. 

Kehonhuoltotunti soveltuu kaikille, jotka voivat tehdä harjoitteita eri tasoissa (mm. seisten/istuen/kylkimakuulla/polvitasossa). Tunnilla tarvitset faskia/tennispallon (halkaisija n.6cm) pitkän jumppakuminauhan, jumppakepin ja vesipullon. Huom! Tämä kurssi sopii myös vuorotyötä tekeville. 

Livetunnista saat sähköpostiisi tallennelinkin myöhempää katselukertaa varten. Tallenteet ovat katsottavissa viiden vuorokauden ajan. Etäkurssi toteutuu Zoom-etäyhteyden kautta ja linkki Zoom-sovellukseen lähetetään sähköpostitse. 

Kurssilta on mahdollista saada pyydettäessä suoritusmerkintä, jolloin opiskelijan osaaminen arvioidaan hyväksytty–hylätty-asteikolla.

Lisätietoja

Varaa tunnille faskia/tennispallo (halkaisija n. 6cm), pitkä jumppakuminauha (150-180cm), jumppakeppi (harjanvarsi) ja vesipullo

Ilmoittautumiset Posion kansalaisopistolle: 

https://uusi.opistopalvelut.fi/posio/fi/course/3823